Heeft u hulp nodig bij uw badkamer, verwarming of loodgieters werk?

Neem vrijblijvend contact op

Zonnepanelen

Elektra is overal aanwezig en we kunnen niet meer zonder. Duurzame energie wordt de norm en daarom is investeren in zonnepanelen een goede beslissing. De technologie is de afgelopen jaren vooruitgesneld zodat de huidige energieopbrengsten van zonnepanelen vele malen hoger zijn dan enkele jaren geleden. Dat maakt het zeer interessant om nu te starten met opwekken van uw eigen energie.

Duurzaam

In veel plaatsen verschaft de gemeentesubsidies of goedkope leningen om de aanschaf van zonnepanelen te bevorderen. Installatiebedrijf Floor weet de weg en kan u daarover adviseren. Zonne-energie is simpelweg hergebruik van energie die de zon op aarde straalt en die wordt opgeslagen voor gebruik in het dagelijks leven of industrie. Dat is duurzaam en milieuvriendelijk.

Wij leveren PV-systemen die passen bij uw wensen. We installeren panelen op woonhuizen, maar ook op platte daken van bijvoorbeeld fabrieken, scholen of winkels. De energie die teveel wordt opgewekt wordt vaak gesaldeerd naar een energiemaatschappij, binnen enkele jaren worden accu’s steeds betaalbaarder waardoor u gewonnen zonne-energie zelf kunt opslaan voor een later moment. Het rendement is direct zichtbaar via computer of app. Uiteraard weten onze experts u daar alles over te vertellen.

Garantie en voorwaarden

Naast de zonnepanelen dient ook een omvormer te worden geplaatst, want de opgewekte energie moet omgezet worden naar bruikbare stroom zoals die bij u uit het stopcontact komt. Zonnepanelen leveren namelijk gelijkstroom, een omvormer zet deze om in wisselstroom. Wisselstroom is te gebruiken voor elektrische apparaten in huis.
Er zijn verschillende omvormers, omdat elk dak anders is en de panelen anders liggen. De omvormer is bepalend voor het rendement wat uw zonnepanelen levert.

Voor de juiste keuze van omvormer kijkt Installatiebedrijf Floor naar de specifieke situatie en ligging van uw panelen. Zo wordt er rekening gehouden met:

  • Hoeveel schaduw vangen uw zonnepanelen.
  • Wat is de vorm van het dak.
  • De ligging van de zonnepanelen op het dag.
  • De beschikbare oppervlakte waar de panelen op komen te liggen.
  • De hellingshoek waarop de panelen geplaatst worden.

Wij leveren zonnepanelen van:

Wij zijn official dealer omvormer-merken:

Tips bij het plaatsen van zonnepanelen:

  • Er is geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. Uitzonderingen op die regel zijn monumenten en beschermde stads- of dorpsgezichten.
  • Als particulier kan de btw teruggevraagd worden bij aanschaf en installatie van zonnepanelen. Dat scheelt toch weer 21%.
  • Installatiebedrijf Floor komt graag bij u kijken om te kijken hoe u zo efficiënt mogelijk panelen kunt plaatsen en hoeveel dat er zijn.