Heeft u hulp nodig bij uw badkamer, verwarming of loodgieters werk?

Neem vrijblijvend contact op

Sanitair 

Een nieuwe badkamer, een nieuwe toiletgroep of renovatie van de huidige doucheruimte? Floor Installatiebedrijf verzorgt uw project van A tot Z. U zoekt de badkamer uit en wij nemen vanaf dat moment het volledige traject over. Allereerst bespreken wij tot in detail welke functionaliteiten niet mogen ontbreken. Wel of geen bidet of toch maar wel die tweede wastafel? Wanneer alles duidelijk is en de bouwtekening is goedgekeurd gaat het zware werk van start. Wij nemen alles uit handen: van sloop van het oude sanitair, aanleggen van leidingen, plaatsen van het sanitair tot betegelen van de muren en vloeren. Wij worden regelmatig ingezet door bouwbedrijven om nieuwbouwhuizen te voorzien van de droombadkamer van de nieuwe bewoners.

Sanitair in niet alleen in een woonhuis aanwezig. Ook in hotels, kantoren en bedrijfspanden moeten de juiste sanitaire voorzieningen aanwezig zijn voor gasten en werknemers. Milieu en duurzaamheid spelen daarbij een belangrijke rol. Onze adviseurs kunnen u precies vertellen aan welke eisen sanitair in uw pand moet voldoen. Daarnaast houden wij nieuwe technieken op gebied van verwarming, CV-ketels en boilers nauwgezet in de gaten om u op maat van advies te voorzien. Wij zorgen dat onze gecertificeerde monteurs altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en installaties.

De sanitaire ruimte lekker verwarmen voor de gebruiker is belangrijk. Natuurlijk kan gekozen worden voor een convector of radiator, maar Installatiebedrijf Floor kan ook adviseren op gebied van duurzame energie of met u meekijken naar designradiatoren. Wij leveren, plaatsen en monteren alles: van leiding tot toiletpot.

Niet alleen plaatsen wij volledige sanitaire voorzieningen in woonhuizen of bedrijven. Ook wanneer er een kraan vervangen moet worden of er een lekkage verholpen moet worden, kunt u contact opnemen met ons. Wij hebben een storingsdienst en mensen paraat om u uit de brand te helpen. Wij staan voor service en kwaliteit!

Ik wil meer weten over sanitair