Heeft u hulp nodig bij uw badkamer, verwarming of loodgieters werk?

Neem vrijblijvend contact op

Airconditioning

De perfecte temperatuur in zomer en winter. Een airconditioning in huis, kantoor of winkel geeft altijd het juiste klimaat. De airco’s zijn in de loop der jaren veel milieuvriendelijker geworden en zijn niet meer de energieslurpers die het ooit waren. Wel is de oorspronkelijke techniek van de airco gelijk gebleven en zorgt het apparaat voor een ontvochtigde, gefilterde en gereinigde lucht. De airconditioning-systemen die Floor Installatiebedrijf adviseert zijn een energiezuinig alternatief voor bijvoorbeeld traditionele cv-systemen Een airconditioning die uitgerust is met een vierwegklep kan naast koelen ook verwarmen.
Een airco is dit niet alleen bedoeld voor de heetste dagen van het jaar en is prima inzetbaar in het voor- en naseizoen. 

Zorg dat de airco goed onderhouden is, daar heeft u veel profijt van.
Zet het apparaat een paar minuten aan en het verschil is meteen voelbaar: de lucht is weer helder en fris. U  heeft veel voordeel van een goed onderhouden airco, want als u het apparaat al een paar minuutjes aanzet voelt u het verschil en is de lucht weer helder en fris.

Floor installatietechniek adviseert u welke airconditioning voor uw situatie geschikt is. Onze experts komen de ruimte bekijken en stellen u het beste systeem voor. Al onze  airconditioners zijn warmtepompen. Het systeem koelt niet alleen, maar verwarmt ook. De airco haalt een groot deel van de energie uit de buitenlucht en is daardoor duurzaam en energiezuinig.

Voor elke situatie zijn speciale airconditioning systemen inzetbaar

Kantoor

Beter presteren in een goed klimaat. Zorg ervoor dat uw medewerkers het hoofd koel houden bij warmte en er comfortabel bij zitten wanneer het buiten koud is. Het geeft niet alleen rendement op uw energierekening, maar ook extra opbrengsten uit de werkzaamheden!  

Serverruimte

Koeling is van levensbelang voor een server- of computerruimte. Onze experts weten wat er nodig is voor de inhoud van de ruimte waarin de machines staan. Computers en servers geven nu eenmaal veel warmte af en raken zonder goede airconditioning oververhit.   

Winkelruimte

Klanten zijn gevoelig voor klimaat in een winkel. Met de verkeerde temperatuur verlaten ze sneller de winkel dan u zou willen. Een luchtgordijn bij de deur kan een oplossing zijn zodat de temperatuur constant blijft en het aangenaam is in de winkel. Onze specialisten bekijken elke ruimte en geven advies. 

Woonhuis

Een airco in huis is niet ongewoon meer. Het is heerlijk als de thuisbasis altijd comfortabel is: koel in de zomer, lekker warm in de winter. Met een frisse slaapkamer, een warme badkamer en een aangenaam leefklimaat voor iedereen. Voor elke woning maken wij een plan.