Heeft u hulp nodig bij uw badkamer, verwarming of loodgieters werk?

Neem vrijblijvend contact op

Keuken

Onmisbaar in huis is de keuken. Koken, afwassen en vaak ook eten. Een nieuwe keuken uitzoeken betekent niet alleen nieuwe kastjes plaatsen, maar vaak ook de volledige elektra en afwatering opnieuw installeren of verleggen. Floor Installatiebedrijf is specialist en zorgt dat alle leidingen in uw keuken naadloos aansluiten op het energienetwerk en riool.

Gaat u duurzaam koken en kiest u voor een elektrisch fornuis met oven dan kan het zijn dat er een groep in uw meterkast bij geplaatst moet worden. En wordt de nieuwe vaatwasser op een andere plek gemonteerd dan zal ook water toe- en afvoer goed geregeld moeten worden. Datzelfde geldt voor de wasmachine, nieuwe quooker of gasaansluitingen.

Ja, ik wil werken met Floor Installatiebedrijf

Gecertificeerde monteurs

Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd en werken volgens een vooropgestelde bouwtekening de werkzaamheden af. Daarop staat de exacte keukenopstelling waarop ook de nieuwe water en/of gasaansluitingen staan aangegeven. Wij lezen die bouwtekeningen net zo gemakkelijk als u een krant leest. Wij weten wat ons te doen staat om snel en betrouwbaar op te leveren. Dat zorgt voor rust bij u als klant.

Installatie van keuken
Niet alleen zorgen wij voor het loodgieterswerk.  Wanneer u de keuken koopt kunnen wij de keuken ook installeren voor u. Als wij een project aannemen, werken we dat van A tot Z af en heeft u slechts één aanspreekpunt zodat er geen ruis kan ontstaan en alles vlekkeloos verloopt.

Aanpassingen

Wilt u in de huidige keuken zaken aanpassen, dan denken wij uiteraard graag met u mee voor de juiste oplossing. Er is vaak meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt. Een verplaatsing van radiator of spoelbak? Geef aan wat uw wensen zijn en wij geven eerlijk advies over de mogelijkheden. Wij gaan ervanuit dat voor elke vraag een antwoord of oplossing is te vinden.
Floor Installatietechniek belooft al ruim 110 jaar wat ze doet. Wij geven kwaliteit en service zoals u dat mag verwachten.

Ja, ik wil meer weten over keukens en installatie