Heeft u hulp nodig bij uw badkamer, verwarming of loodgieters werk?

Neem vrijblijvend contact op

Wie zijn wij

Al ruim 110 jaar is Floor Installatiebedrijf een begrip in De Betuwe en verre omstreken.

Het allerbelangrijkste binnen ons bedrijf is dat klanten tevreden zijn over ons werk. Wij luisteren naar uw wensen en zijn transparant in onze communicatie en werkzaamheden. Wij willen, net als u, geen verrassingen. Floor Installatiebedrijf verstaat het ambacht en doet dat al meer dan een eeuw.

Het vak van loodgieter is sinds de start van het bedrijf steeds verder uitgebreid. Elektra deed zijn intrede en daar zijn wij op ingesprongen. We zijn ons blijven vernieuwen en blijven innoveren. Daarom kunnen wij onze klanten ook alles vertellen over de nieuwe technologieën op het gebied van energiewinning uit natuurlijke bron, over duurzaamheid en domotica.

 

Het zijn werkgebieden die goed bij ons passen en waar we oprecht uitdagingen in vinden. Keer op keer dat houdt ons scherp.
Natuurlijk hebben wij kwaliteit van producten en diensten hoog in het vaandel staan. Wij werken dan ook met gerenommeerde merken samen, omdat wij weten dat ook zij de kwaliteit leveren die wij verwachten.

En dan is er ook de service waar wij veel waarde aan hechten. Als u met een probleem of storing zit, dan beïnvloedt dat direct uw comfort. Wij hebben een servicecentrum dat continu bereikbaar is. We streven ernaar om de storing zo snel mogelijk op te lossen.

Dat is Floor installatiebedrijf: een bedrijf dat zorgt voor warmte en passie.

Ik krijg nog eea aan info