Heeft u hulp nodig bij uw badkamer, verwarming of loodgieters werk?

Neem vrijblijvend contact op

Onze werkwijze

Bij Installatiebedrijf Floor staat de klant altijd voorop. Wij staan garant voor kwaliteit en service. Naast onze grotere projecten voor bouwbedrijven werken wij ook voor particulieren. Ons bedrijf is gespecialiseerd in loodgieter-werkzaamheden, klimaatbeheersing en elektra. Onze werkwijze is altijd transparant zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

De tijdlijn

Allereerst komt een van onze adviseurs bij langs om de situatie met eigen ogen te bekijken of wanneer het om een nieuwbouwproject gaat zal met de aannemer naar de bouwtekeningen worden gekeken. De wensen worden geïnventariseerd en op haalbaarheid getoetst. Daarna volgt een uitgebreide offerte.

Wanneer de offerte is ondertekend gaan we voor u aan de slag. Wij verzorgen de materialen en zetten onze gecertificeerde monteurs op het project voor installatie of aanpassing. Wij proberen zo efficiënt en snel mogelijk te werken zodat u weinig overlast hoeft te ondervinden van de werkzaamheden.

Na ingebruikname van de installatie evalueren wij met u en vertellen u -indien van toespassing- hoe het apparaat werkt. Uiteraard zijn op onze producten en diensten garantie en voorwaarden van toepassing.

Wij zijn  tevreden als u tevreden bent

Ja, ik wil werken met Floor Installatiebedrijf