Heeft u hulp nodig bij uw badkamer, verwarming of loodgieters werk?

Neem vrijblijvend contact op

WC & Riolering

Een pand bevat veel leidingen. Niet alleen voor elektra, maar ook voor goede waterafvoer. Floor Installatietechniek is gespecialiseerd in de aanleg van rioleringen en waterafvoersystemen. U denkt er misschien niet altijd over na, maar al het water uit toilet, gootsteen, wasmachine of douche verdwijnt via de afvoerbuizen richting het riool onder het pand. Daar ligt een afvoerplan aan ten grondslag. Floor Installatietechniek wordt veel ingezet door bouwbedrijven voor aanleg van afwatering en riolering van nieuwbouw. Maar ook bestaande systemen hebben onderhoud nodig of moeten gesaneerd worden.

Riool problemen  

Het komt helaas maar al te vaak voor dat het riool verstopt raakt door bijvoorbeeld een kluwen haren of papier. Dan is de loodgieter niet ver weg. Via afvoerbuizen, vaak zwarte of grijze buizen in muren en vloeren wordt het water richting riool geleid. Om stankoverlast te voorkomen, moet elke rioolaansluiting in huis een stankslot hebben. Bijvoorbeeld de bekende zwanenhals, want door alle viezigheid in afvalwater stinkt het in de buizen. Ook is het mogelijk dat putjes gaan borrelen in huis als er te weinig of te veel lucht in de leidingen zit. Dan kan de rioolpijp verstopt zitten. Floor Installatietechniek is er ook storingen of problemen voor u op te lossen.

Ik heb een rioolverstopping, graag contact

Regenwater afvoer

En dan is er nog de afvoer van regenwater buiten uw huis. Op onze pagina zinkwerken is alle informatie te vinden. Onze adviseurs en monteurs weten helpen u verder.  

Volledige installatie

Al ruim 110 jaar is Floor Installatietechniek expert op het bied van riolen en afwatering. De technieken zijn sterk verbeterd en de materialen duurzaam. Wij zorgen dat alles voor u zonder problemen verloopt en nemen alles voor u uit handen waar het om de aanleg of installatie gaat. Wanneer wij installeren geven wij garantie op materiaal en werkzaamheden.

Neem contact met mij op